Limgest | ALTRES
15629
page-template-default,page,page-id-15629,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

ALTRES

Per tal de poder donar un servei íntegre als nostres clients, disposem de convenis exclusius i  diversos acords per tal d’oferir els serveis que directament no podem realitzar, tals com:

 

Assegurances:

 

Com a Agents d’Allianz i Reale, podem realitzar un estudi de les seves assegurances, per tal d’oferir-li les màximes cobertures a uns preus ajustats. Únicament ens ha de facilitar unes dades bàsiques per tal de poder valorar i comparar les seves assegurances. Màximes prestacions a preus raonables.

 

 

Intermediació financera

 

Realitzem estudis de la seva situació financera i econòmica, per tal de poder valorar si realment li es necessari un producte financer i d’aquesta forma realitzar la seva activitat d’una forma més còmoda, com també analitzem i comparem els productes que actualment disposa, per tal d’intentar abaratir aquesta carrega financera.

 

 

Formació bonificada

 

Intervenim en la correcta realització de la formació bonificada que pugui realitzar qualsevol ocupador (empresa o autònom), per tal que es realitzi la bonificació i posteriorment es pugui deduir el seu cost. Disposem d’un llistat de més de 100 cursos on-line.

 

 

PRL

 

Tot ocupador que disposi de treballadors a càrrec seu ha de complir amb la Prevenció de Riscos Laborals, per tal de que els seus treballadors estiguin protegits en tot moment i poder reduir d’aquesta forma el risc de patir un accident laboral. Sol·licitem pressupostos a empreses externes sense compromís, per tal de poder obtenir el preu més ajustat i un servei òptim.

 

 

Si tens alguna consulta Fiscal, Laboral o Jurídica, posa’t en contacte amb els nostres assessors.